TDM

Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület

Kérdése van, nem ért valamit?
Kérdezze irodánkat!

Az oldal szerkesztői:
Hegyi Péter és
Szalainé Hajdu Linda

help HELP: +36 32 512 315
email E-MAILT KÜLDÖK
Destour Online Térségi Turisztikai Desztináció-Management Rendszer

Grafikai tervezés és
Portál fejlesztés: Chrome
System by Chrome and Idealnet

Tourinform Salgótarján

Irodánk a városközpontban várja a kedves érdeklődőket!

A Tourinform Salgótarján nyitva tartása:

Szezonon kívüli nyitva tartás (szeptember 1 - június 14-ig): hétfőtől péntekig 8-16 óráig.

Nyári nyitva tartás (június 15 - augusztus 30-ig): hétfőtől péntekig 8-17 óráig, szombatonként 9-13 óráig.Tevékenységi köreink:

Turisztikai könyvek, térképek értékesítése

Az irodában megvásárolhatók a megyéről és a térségről megjelent útikönyvek, fotóalbumok, képeslapok. Kaphatók a környék turistatérképei is.

Kiadványok, információk Magyarország valamennyi tájegységéről, turisztikai régiójáról

Az irodában megtalálhatók a Magyar Turizmus Rt. és szinte valamennyi hazai kistérség turisztikai információs kiadványai. A prospektusok, szállásjegyzékek, rendezvénynaptárok, turisztikai kiadványok ingyenesen beszerezhetők a Tourinform irodában. A Magyar Turizmus Rt. kiadványai több nyelven is beszerezhetőek. Az iroda segíti a turisztikai vonzerők, szolgáltatók turisztikai kiadványokba történő bekerülését, folyamatosan aktualizálja a kiadványok tartalmát.

Aktuális rendezvények, információk, pályázati tanácsadás


A térség és Magyarország aktuális rendezvényeiről információkat kaphat az iroda munkatársaitól. A rendezvények plakátjait, programjait az érdeklődők az iroda főtérre néző ablakain és a kihelyezett hirdetőtáblákon is megtalálják. A megjelent turisztikai pályázatokkal kapcsolatos információk is beszerezhetők a Tourinform irodában, munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget a pályázatírásban is az érdeklődő civil szervezeteknek, önkormányzatoknak, magánszemélyeknek.

Kiállításokon való megjelenés

Turisztikai kiállításokon való megjelenés megszervezése, helyben információs tevékenység ellátása, Salgótarján és térsége turisztikai értékeinek felvonultatása.

Rendezvények népszerűsítése

Helyi rendezvények, események szervezésében esetenként koordináló szerepet vállal. Az iroda segítséget nyújt a város rendezvényeinek népszerűsítésében, a rendezvényszervezők az irodában elhelyezhetik szórólapjaikat.

Városmarketing feladatok ellátása

Az iroda munkatársai tanácsokkal szolgálnak a város tudatos, idegenforgalmi fejlődéséhez szükséges feladatok ellátásához

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe