TDM

Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület

Kérdése van, nem ért valamit?
Kérdezze irodánkat!

Az oldal szerkesztői:
Hegyi Péter és
Szalainé Hajdu Linda

help HELP: +36 32 512 315
email E-MAILT KÜLDÖK
Destour Online Térségi Turisztikai Desztináció-Management Rendszer

Grafikai tervezés és
Portál fejlesztés: Chrome
System by Chrome and Idealnet

Közösségszervezés

Egyesületünk közösségformáló tevékenységei

A Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület több ízben fordult felhívásokkal, játékokkal, versenyekkel a nagyközönség felé, amely hagyományt a jövőben is folytatni kívánja. Felhívásaink célja, hogy megszólítsuk, gondolkodásra késztessük azokat, akik szeretnek játszani, kreatívak, fontos nekik Salgótarján és a Karancs-Medves vidék, vagy éppen szeretnék jobban megismerni ezen táj természeti és kulturális értékeit.

Az elmúlt években több, vidékünkhöz kapcsolódó játékot is indítottunk honlapunkon, illetve Facebook-os felületünkön (http://www.facebook.com/salgotarjantdm?ref=hl).

A résztvevőknek többek között meg kellett találniuk Tarján települést a Lázár deák által, a 16. században készített Tabula Hungariae nevű térképen, keresztrejtvényt kellett fejteniük és le is kellett fényképezniük a természetesen a mi vidékünkön található megfejtést (a Karancs-hegy).

2010-ben vármakett építő pályázatot hirdett egyesületünk általános iskolások részére. A nyertes pályázat tulajdonosa a Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület vendége volt kísérőkkel együtt a 2011-es Utazás Kiállításon. 2012-ben garantált, ingyenes gyalogos túrákat, biciklis túrákat és idegenvezetéseket szerveztünk városunkban és a Karancs-Medves vidéken.

2012. év végén a Salgótarján Helyi TDM Közhasznú Egyesület meghirdette I. Mázeskalács Ház Készítő Versenyét, myejre számos kiváló alkotás érkezett és nagy lelkesedéssel vett rajta részt sok helybéli háziasszony! Idén és a jövőben célunk egy nagyszabású verseny létrehozása a mézeskalács készítés jegyében.

Szintén 2012-ben hirdettük meg Kabalafigura készítő pályázatunkat is, melynek segítségével Salgótarjánnak szeretnénk kabalafigurát találni.

Ezek után is törekszünk rá, hogy minél több helybéli lakos és turista vehessen részt vidékünket, városunkat, hagyományainkat bamutató játékainkban, rendezvényeinken!
 

  Vissza Vissza   Elejére Elejére   Nyomtatás Nyomtatás   Utazástervezőbe Utazástervezőbe